Data: 5 NOVEMBER – 12 NOVEMBER 2017
Kosten: 1700 (incl. vluchten, accommodatie en verder vervoer)
Min. leeftijd: 18 jaar
Aanmelden voor 1 oktober 2017

24-7 Prayer en Open Doors organiseren samen een missiereis naar het Midden Oosten om de vervolgde kerk te bemoedigen en te dienen.

De kerk in het Midden Oosten zijn overweldigd door de grote aantallen vluchtelingen maar tegelijkertijd hebben vele hulporganisaties hun hulp en support teruggetrokken.

Toch, ondanks hevige vervolging, groeit de kerk. Deze reis is een unieke kans om de vervolgde kerk daar op te bouwen en te bemoedigen maar ook de vluchtelingen die daar zijn te dienen.

Wat kun je verwachten?

Na een dag van ontmoeting met het team (de helft Nederlands, de andere helft Engels) en gezamenlijke training in Wenen reis je vanuit daar richting het Midden Oosten om de kerk te dienen, tijd door te brengen in de vluchtelingenkampen. Daarnaast zal er veel tijd zijn voor gezamenlijk gebed. Verwacht niet dat alle details al vastliggen omdat gezien de situatie in het Midden Oosten de plannen elke minuut kunnen veranderen. Maar bereid je vooral op een reis vol inspiratie, uitdaging en bemoediging.

Klaar om je aan te melden?

Doe dit voor 1 oktober 2017.

Meldt je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt daarna informatie van Open Doors over het verdere aanmeldproces. Ook voor vragen over deze reis kun je contact met ons opnemen via dit formulier.

[contact-form-7 id=”1635″ title=”Algemeen contactformulier”]