Prayer Rooms

Wil jij (leren) bidden? Geloof je dat gebed verandering brengt?

Ga dan de uitdaging aan van een 24-7 gebedsweek: een week (24-7) samen bidden in een daarvoor ingerichte ruimte. Wij helpen je graag een 24-7 gebedsweek in jouw woonplaats te organiseren.

In studentenkamers, op festivals, in kerken, tenten, sociëteiten, vochtige kelders of caravans ontmoetten duizenden mensen van over heel de wereld Jezus in een gebedsruimte.

Wat is een 24-7 Prayer Room?

Een 24-7 Prayer room is een plek die je inricht voor een bepaalde tijd om God te ontmoeten en te bidden voor je omgeving. Inmiddels zijn er in de afgelopen jaren in Nederland al meer dan honderd 24-7 Prayer Rooms geweest georganiseerd door jongeren. Iedere plek kan ingericht worden als Prayer Room: we zagen Prayer rooms verschijnen in studentenkamers, kerken, studentensociëteiten,  caravans, universiteiten, tenten en klaslokalen.

Je kiest ervoor met jouw geloofsgemeenschap een specifieke tijd apart te zetten voor fulltime gebed. Daarbij blijft het niet alleen bij woorden uitspreken, jullie gaan ook creatief aan de slag. We geloven dat bidden meer is dan alleen maar hardop praten.

Hoe kunnen wij je helpen?

We ondersteunen je graag in het opzetten van een prayer room. Daarom bieden wij jou support en materiaal aan. Start daarom eerst met het registreren van jouw gebedsruimte zodat we contact met je kunnen opnemen. Bestel sowieso de 24-7 Prayer Kit die je helpt om van begin tot eind een vette week neer te zetten.

 Ga van start!

//5 stappen naar een 24-7 gebedsruimte – bekijk hier essentiële stappen naar een succesvolle gebedsweek

// Registreer je gebedsruimte – krijg toegang tot meer materiaal en ontvang persoonlijke support bij het organiseren van je gebedsweek

// Veelgestelde vragen rondom gebedsruimtes – antwoorden op de meeste gestelde vragen over 24-7 gebed

Raak geïnspireerd!

// Mensen motiveren om te bidden – 10 tips

// Aanzetten tot creatief gebed

// Een uur bidden. Hoe doe je dat?

// Non stop gebed in de bijbel en door de eeuwen heen, het eerste millennium