Kan jij:

– Ontwerpen

– Schrijven

– Fotograferen

– Filmen en/of editen

 Dan zijn we op zoek naar jou!

Waarom?

24-7 Prayer NL helpt jonge mensen in Nederland te groeien in hun gebedsleven en daagt hen uit zelf ook een gebedsverhoring te zijn door betrokken te raken in Gods missie.

Om dat zo goed mogelijk te doen willen we verhalen delen wat er gebeurt wanneer jonge mensen gaan bidden en hoe ze kunnen groeien in gebed en missie. Daarnaast willen we mensen leren dat gebed meer is dan alleen praten: creativiteit is een belangrijke waarde voor ons. Dit willen we graag samen met jou doen! Dat kan op de volgende manieren:

 – Schrijven: je zoekt contact met mensen die net een 24-7 Prayer week hebben georganiseerd en schrijft hun avonturen op. Je bezoekt gasten die bezig zijn met missie en haalt naar boven wat hun drijft en wat ze allemaal meemaken. Dat soort dingen…

 – Grafisch ontwerpen: je bewerkt foto’s zodat we daarmee anderen kunnen inspireren in hun gebedsleven. Je helpt mee in de ontwikkeling van nieuwe gebedsvormen: jij zorgt ervoor dat het er allemaal te goed uitziet zodat veel mensen er gebruik van gaan maken.

 – Fotograferen: voor de inrichting van onze nieuwe website willen we de mooiste foto’s. Daarnaast willen we visueel maken hoe 24-7 gebedsruimtes eruit zien. Jij kan dat mogelijk maken…

 – Filmen en/of editen: jij filmt mensen die mooie dingen meemaken in hun gebedsleven, mensen daarin verder kunnen helpen of een voorbeeld zijn hoe betrokken te zijn in Gods missie. Er zijn te veel mooie verhalen nog niet verteld. Help jij ze te vertellen?

Wat verwachten wij van je?

Samen met ons (en het te vormen 24-7 media team) bespreken we per maand wat jij kan schrijven, ontwerpen, fotograferen of filmen. Daarna mag je zelfstandig aan de slag en plaatsen we je bijdrage jouw bijdrage op een van onze communicatiekanalen. Wij verwachten dat je hier ten minste twee uur per week mee bezig bent.

Wat heb jij hier aan?

Je gaat jonge mensen in hun geloofsgroei: hopelijk ben je daar net zo enthousiast over als wij zijn. Je raakt betrokken bij een jong team van mensen die verandering willen brengen in de maatschappij en de kerk.

Daarnaast bieden we je een plek waar je alle ruimte krijgt je gaven en talenten te ontwikkelen en gebruiken.

En natuurlijk ben je van harte welkom met ons mee te gaan naar inspirerende events van 24-7 Prayer en onze partners en zo onderdeel te zijn van de wereldwijde kerk.

 Iets voor jou?

Stuur dan een email met je motivatie en wat werk wat je eerder hebt gemaakt naar Edwin Hamelink (edwin at 24-7prayer punt nl), teamleider 24-7 Prayer NL.

 Over 24-7 Prayer NL:

Klik hier om meer te lezen over ons.