Over 24-7 Prayer NL

NL-24-7_prayer_black_on_white_XL

Onze droom

Leven in de kerk en Leven in de maatschappij omdat de jonge generatie Jezus ontmoet in gebed en ze betrokken zijn in Gods missie.

Missie

24-7 Prayer NL helpt de jonge generatie (16-30 jaar) in Nederland te groeien in hun gebedsleven en daagt ze uit zelf een gebedsverhoring te zijn door betrokken te zijn in Gods missie.

Jonge generatie?

Wat als de jonge generatie in NL meer gaat bidden ,hoe zal ons land er dan uit zien?

Bovenstaande vraag is de reden dat 24-7 Prayer NL sinds 2012 bestaat. Als de jonge generatie meer gaat bidden raken ze onder de indruk van wie Jezus is en ontdekken ze het Leven in alle volheid. Daarnaast geloven we dat in een ontmoeting met Jezus Zijn liefde voor de wereld vorm krijgt in de levens van jonge mensen zodat ze niet anders kunnen dan betrokken raken bij Gods missie voor de wereld. Omdat de jonge generatie de toekomst is geloven we dat onze missie leven brengt in de kerk en in de maatschappij.

Hoe het allemaal begon…

De 24-7 beweging is begonnen doordat een gebedsbijeenkomst van studenten zich plotseling verspreidde over meer dan 12.000 locaties en bijna iedere denominatie in de wereld: van de katholieke kerk in Oostenrijk tot het Leger des Heils in Australie en tot diverse vervolgde geloofsgemeenschappen in het Midden Oosten.

Vandaag de dag is 24-7 Prayer een familie van kerken & geloofsgemeenschappen, een start-up dat innovatief gebedsmateriaal levert. Daarnaast is 24-7 Prayer een kweekvijver voor nieuwe projecten en NGO’s zoals 24-7 Ibiza, de 24-7 academy en Prayer Spaces in Schools.

Maar het hart van 24-7 is het gebed wat non-stop blijft doorgaan over de gehele wereld. Toen jij sliep vannacht ontmoette iemand ergens in de wereld Jezus in een 24-7 Prayer Room. Op het moment dat jij dit leest is iemand bezig met het zoeken naar manieren zijn gebeden op een praktische manier uit te leven onder de mensen die dat hard nodig hebben.

Ook in Nederland…

Sinds de start in 2012 zagen we:

  • Meer dan 100 24-7 gebedsinitiatieven ontstaan georganiseerd door jongeren, met name studenten op de Nederlandse hogeschool en universiteiten.
  • Stuurden we tientallen studenten op missie naar plekken zoals Ibiza, Magaluf en diverse studentensteden in Europa.
  • Meer dan 200 groepen die zich registreerden voor de Prayer Course en samen hun gebedsleven verdiepten.

24-7 Prayer NL

24-7 Prayer NL wordt als beweging mogelijk gemaakt door de Navigators, IFES NederlandAgape Studentlife,  Stichting 24-7 gebedAlpha NederlandLeger des HeilsOpen Doors.