Vanaf zondag 5 juli is een team van studenten voor 12 dagen op missiontrip naar de 24-7 community op Ibiza. Wat gaan ze doen? Wat maken ze mee? Lees er meer over op deze blog. Maak vandaag kennis met Jaël:

“Op vrijdag 17 oktober 2014 verstuur ik een mailtje, waarin ik vertel dat ik mij opgeef voor de reis naar Ibiza. Wie ben ik? Jaël van Dijk, 20 jaar en SPH student in Nijmegen. Mijn motivatie: een groot verlangen om Jezus bekend te maken en het praktisch uitdelen van Zijn liefde. In dit geval aan jongeren, die zichzelf te kort doen door volledig op te gaan in drugs, seks en alcohol.

Ik kwam op het idee om mee te gaan door een berichtje wat ik erover las in de nieuwsbrief van Navigators. Deze ontvang ik, omdat ik lid ben bij Navigators Nijmegen. Ik hou van Jezus, avontuur en reizen. Daarnaast was ik dat jaar daarvoor veel bezig geweest met gebed. Ik volgde een kring over gebed en was ook gebedscoördinator samen met nog zes andere binnen NSN. Onder andere hierdoor raakte ik bekend met 24-7 Prayer. Toen ik in die nieuwsbrief iets las over een reis naar Ibiza, om daar te bidden voor de partygangers werd ik enthousiast. Het was een soort totaal pakketje met de dingen waar ik van hield. Mijn verlangen mee te gaan bracht ik in gebed bij God en nu telt de kalender nog vier dagen, voordat ik naar Ibiza vlieg.

Ik moet wel toegeven dat ik het spannend vind op een nieuwsgierige manier. Een compleet nieuw avontuur ligt in het verschiet en ondanks alle voorbereiding vraag ik mij af of ik er wel echt klaar voor ben. Praten over Jezus met vreemden is niet nieuw voor mij, maar praten met dronken vreemde mensen over Jezus is daarentegen al een avontuur op zichzelf. Ook mensen uit de kots oprapen en überhaupt het hele Rock en Roll leven is niet dagelijks aan mij besteed. Maar dit zijn juist de dingen waar ik naar uitkijk. Ik heb gewoon zin om het abnormale te doen en daarin te leren lijken op Jezus. Ik zie uit naar wat God allemaal gaat doen en kan niet wachten om met mensen in gesprek te raken over Hem.

Voor mijn tijd in Ibiza heb ik twee verlangens: God te aanbidden met dat wat ik van Hem heb gekregen en verschil te maken in de levens van de partygangers in Jezus naam.” 

‘I’m ready, God, so ready, ready from head to toe. Ready to sing, ready to raise a tune ‒‒. I’m thanking you, God, out loud in the streets, singing your praise in town and country. The deeper your love, the higher it goes; every cloud is a flag to your faithfulness.’
– Psalm 57: 8-11 (The Message).

Wil je meer weten over 24-7 ibiza? Check hun website