“In Delft hebben we vorige week 4 dagen gebeden. Niet alleen voor de wereld, maar ook voor onszelf. De tijd in de gebedsruimte kon je besteden om even tot rust te komen en te luisteren naar Gods stem. Om je te focussen op wat Hij tegen je wil zeggen, maar ook om met Hem te praten. Vanuit die positie kon je dan vervolgens voor je omgeving bidden, of voor hetgeen dat God op je hart legde.”

Johan schrijft: 
“Vanochtend had ik het voorrecht om als eerste de gebedsruimte in te gaan. Het is echt een toffe ruimte geworden waarin je meer dan genoeg materiaal hebt om een uur in gebed te verkeren. Ik gun het iedereen om een uurtje te spenderen in de gebedsruimte, dus schrijf je snel in. Neem deze week dus even de tijd voor God en voor jezelf. Het zal je goed doen.”

Pieter zegt:
“Dit is supertof! Het was goed opgezet en vet gaaf dat het landelijk was.’ Samen met twee anderen was hij meerdere keren in de gebedsruimte geweest. Door gewoon te praten en stil te zijn kwam er genoeg op om over te bidden en bij God te brengen. We zijn te weinig stil en nemen we te weinig de tijd om God de ruimte te geven. Vaker doen dus, zo’n gebedsweek!”

Samen met C.S.F.R., Navigators Delft, VGSD, RKJ en United in Prayer werd er gebeden in de bibliotheek van C.S.R. welke centraal in de stad Delft ligt, tussen de campus en het oude centrum. De ruimte was gevuld met boeken, teksten en acht onderdelen die je hielpen om dichter bij God te komen zoals een liefdesbrief van God naar jou en een wereldkaart waarbij je voor plekken in de wereld kon bidden.

11096611_10204273194687020_8386333263453796731_n

Wil jij ook een verhaal delen over jouw tijd met God in gebed? Stuur ons gerust een mailtje. We horen je verhaal graag!