Omdat we MEER van Gods Koninkrijk willen zien in de Nederlandse studentenwereld willen we graag VOOR en MET studenten uit verschillende studentensteden bidden. Daarom rijden we 27 en 28 november door heel Nederland om samen met jullie te bidden dat Gods Koninkrijk mag komen.

Is het ook jouw verlangen om MEER van God te zien op jouw hogeschool of universiteit? Geloof je dat gebed hierin een rol speelt? Bid dan met ons mee wanneer we in jouw stad zijn! En neem gerust je gebedsgroep, kring en andere vrienden mee. Op onze facebookpagina (www.facebook.com/247prayerNL) vind je het reisschema, de locaties en de tijden. Houd die pagina dus in de gaten voor updates.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de volledige roadtrip mee te maken: een mooie kans om in 36 uur op zoveel mogelijk plaatsen te bidden en mooie mensen te ontmoeten en veel lol te maken! Je bent welkom om de hele 36 uur mee te gaan maar een hele of halve dag is ook prima. Aanmelden is hiervoor verplicht en kan door ons te mailen.

De roadtrip is onderdeel van project 2kron7:14: zestien weken van aanhoudend gebed door en voor studenten. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Tot ziens in jouw stad!