24-7 Prayer NL is onderdeel van de wereldwijde beweging 24-7 Prayer. 

Hoe is 24-7 Prayer ontstaan?

De 24-7 beweging is begonnen doordat een gebedsbijeenkomst van studenten in Engeland zich plotseling verspreidde over meer dan 12.000 locaties en bijna iedere denominatie in de wereld: van de katholieke kerk in Oostenrijk tot het Leger des Heils in Australië en tot diverse vervolgde geloofsgemeenschappen in het Midden Oosten. Lees hier meer over het verhaal achter 24-7 Prayer.

Vandaag de dag is 24-7 Prayer een familie van kerken & geloofsgemeenschappen maar we zijn ook een start-up dat innovatief gebedsmateriaal levert. Daarnaast is 24-7 Prayer een kweekvijver voor nieuwe projecten en NGO’s zoals 24-7 Ibiza, de 24-7 academy en Prayer Spaces in Schools.

24-Prayer NL

“Hoe zou Nederland eruit zien als jongeren en studenten hier meer op hun knieën zouden gaan? Willen jullie daar het komende halfjaar over nadenken?”

In januari 2012 stelde Pete Greig, ,founder van 24-7 Prayer, deze vraag aan een aantal kerkleiders in Nederland. Pete sprak toen op twee verschillende conferenties voor kerken en studenten met als resultaat dat we binnen een half jaar veertien 24-7 gebedsweken zagen ontstaan. Met name studenten ontmoetten God op nieuwe frisse manieren in gebedsruimtes. Om deze nieuwe maar kleine beweging naar gebed en missie meer vorm te geven en te sturen werd door verschillende organisaties besloten om 24-7 Prayer NL in het leven te roepen.  

Vanaf september 2017 dienen we de gehele kerk in Nederland. Gebed versterkt mensen, verfrist kerken en verandert de maatschappij. Ons missie is mensen leren God te ontmoeten zodat biddende gemeenschappen ontstaan die Jezus zichtbaar maken in de maatschappij.