Wat als we non-stop gaan bidden? Dat als jij slaapt, een moeder in een andere stad Jezus in de gebedsruimte ontmoet? Of op het moment dat jij je boterhammetje eet, dat een groep jongeren op hun knieën voor hun stad pleit? Wat gaat er dan gebeuren met onze wijken, steden en land? 


Wij geloven dat gebed mensen versterkt, kerken verfrist en de maatschappij verandert. Dat God het roepen van Zijn volk hoort. En daarom starten we vanaf Pinksteren 2024 met het Jaar van Gebed: een jaar waarin christelijke gemeenschappen dag en nacht bidden dat Gods Koninkrijk dichterbij mag komen. 

Bekijk nu waar de eerste 24-7 gebedsweken plaatsvinden!

Ik doe mee!

Hoe gaan we te werk?

  1. Je kiest als groep een week die jullie ‘adopteren’ 

  2. Je bepaalt welke ruimte je inricht als gebedsruimte

  3. Met jouw gemeenschap bid je deze week non-stop in een gebedsketting: mensen schrijven zich in voor een tijdslot/uur en geven zo het gebedsstokje aan elkaar door 

Zo sluiten de verschillende gebedsweken op elkaar aan en bidden we het jaar vol.

Bidden in 24-7 Gebedsruimtes

Samen vullen we het Jaar van Gebed door het organiseren van 24-7 Gebedsruimtes- en weken. Ontdek hier alles over het waarom van bidden in een 24-7 Gebedsruimte. 

Over het thema: 'Uw Koninkrijk Dichterbij'

Tijdens dit Jaar van Gebed richten we ons in ons gebed, geïnspireerd door de woorden uit het Onze Vader, specifiek op het Koninkrijk van God. 

Wie bidt er wanneer?

Hieronder zie je welke weken er al zijn ingevuld en welke er nog open zijn. Zo kun je zien of je kunt aansluiten bij een 24-7 Gebedsweek in jouw omgeving, óf aan de slag met het registreren van jullie week!

De gebedsweken lopen in principe van zondag overdag (tijdstip is zelf te kiezen) t/m zaterdag 23.59 uur.

Sluit je samen met je groep aan bij het Jaar van Gebed. Start hier.