Hoe kan jouw kerk, community, jeugdgroep de plaatselijke middelbare scholen dienen? Hoe kan jij als kerk, leerling of leraar een plek creëren op school waar leerlingen bezig kunnen zijn met levensvragen, God en spiritualiteit op een laagdrempelige creatieve manier?

Wij denken dat het opzetten van Prayer Spaces in Schools een manier is om dit te doen. Overal in Europa zien we deze Prayer Spaces ontstaan en we willen ontdekken of dit ook op Nederlandse scholen kan gebeuren.

Daarom organiseert 24-7 Prayer NL op woensdag 17 en donderdag 18 oktober een kennismakingstour met Prayer Spaces in Schools. Phil Togwell, directeur van Prayer Spaces in Schools deelt zijn ervaring met gebedsruimtes op scholen die veelal in het kader van het Godsdienstonderwijs worden neergezet. Hij en het team van 24-7 Prayer NL helpen je graag om te verkennen op welke manier jij met Prayer Spaces in Schools aan de slag kan in jouw omgeving. Ben jij docent, jeugdwerker, predikant of anderszins betrokken bij scholieren en wil je hen helpen te groeien in gebed, zorg dan dat je erbij bent!

Er zijn drie plekken waar we je willen ontmoeten:

Woensdagmiddag 17 oktober: 14.30 – 16.30 // Utrecht (locatie volgt na aanmelding)
Woensdagavond 17 oktober: 20.00 – 22.00 // Assen (locatie volgt na aanmelding)

Donderdagmorgen: 10.00 – 12.00 // Hotel New York, Rotterdam

Erbij zijn? Meld je aan via onderstaand formulier