“Could it be that in Europe a fire is being stoked and the universities are the kindling?”

Escape and pray

"Ik vond het mooiste om te zien hoe de ogen van mensen begonnen te stralen nadat we voor hen hadden gebeden. Ik was nog niet bekend met het bidden voor onbekenden, maar ik vond het heel tof om te doen.”
Esther
Deelnemer Escape and Pray

In juni 2017 stuurden we samen met Fusion zo’n 50 teams bestaande uit studenten door heel Europa. 10 teams kwamen uit Nederland. Dit avontuur heet #escapeandpray – 48 uur doorbrengen in een universiteitsstad ergens in Europa. De bestemming werd pas bekend toen de teams arriveerden op het vliegveld. 

De missie was simpel: bidden voor de universiteit, verbinden met de lokale kerk en klaar staan om gebruikt te worden door God. 

Voor 2018 zetten we Escape and Pray even op pauze. Maar het is natuurlijk altijd mogelijk zelf op avontuur te gaan!  Als je gaat: we zijn benieuwd naar je verhaal. De Prayer&Mission kit kan je hierbij op weg helpen.  

Lees de verhalen

Zoals verwacht, God kwam in beweging en de teams kwamen terug met fantastische verhalen. Je kan deze verhalen hier lezen of check alle avonturen die gedeeld zijn op Instragram & Twitter via hashtag #escapeandpray.