Escape & Pray is een avontuur dat je samen met God en twee/drie vrienden aangaat. Voor een periode van 48 uur spring je in het diepe. Je vliegt naar een stad die je van tevoren niet weet met maar 20 euro op zak. Twee dagen lang geef je God alle ruimte om jouw geloof en vertrouwen te laten groeien.

Hoe werkt het precies?

Ok! Dit is het idee… Om mee te doen aan Escape & Pray zoek je twee of drie vrienden die met je mee willen. Samen kies je een datum, verzamel je de benodigde gegevens, kies je een teamcaptain en geef je je op.

Vervolgens krijg je van 24-7 Prayer NL de bevestiging. Zij sturen je bericht op welk vliegveld je verwacht wordt en op welke tijd. En dan gaat het avontuur echt van start!

Op het vliegveld krijg je een envelop waarin jullie mysterieuze bestemming wordt onthuld! Daarnaast krijgen jullie een Challenge Pack met opdrachten, visitekaartjes, informatie en een t’shirt. Direct kunnen jullie aan de slag om via social media contacten te leggen in de stad waar jullie heen gaan. En dan start een ongelofelijke, onvergetelijke reis vol verrassingen van God!

Wat is het doel?

Het doel is om in de stad van bestemming haar inwoners, studenten, universiteiten en kerken te zegenen met gebed, liefdevolle daden en mooie woorden. Dit allemaal om Gods werk onder studenten in Europa uit te breiden.

De uitdaging: denk aan het eten van lokale specialiteiten of het bidden voor mensen, studenten, universiteiten.

Kortom: een groot avontuur van Jezus volgen in de praktijk: zonder geld, zonder agenda maar vol geloof en gebed gaan genieten van wat God geeft. Te gek toch?

Eerdere edities

In 2016 hebben we vanuit Nederland 11 teams uitgezonden over heel Europa. Lees hier alle ervaringen.

In 2017 stuurden we 10 teams erop uit. Lees er hier meer over. 

Ga je mee?

Escape & Pray 2017 is al voorbij, dus aanmelden is helaas niet meer mogelijk!