Thy Kingdom Come

Gebedstiendaagse tussen Hemelvaart en Pinksteren
van 26 mei tot 5 juni 2022

Mensen vertellen over Jezus? Dat blijkt in de praktijk best lastig. Maar besef: de leerlingen van Jezus werden ook pas krachtige getuigen toen ze met Pinksteren, na ‘vurig en eensgezind gebed’, werden vervuld met de Heilige Geest.

Wat in die eerste tijd na Jezus’ Hemelvaart gebeurde, kan nu nog steeds. Daarom is er Thy Kingdom Come (‘Uw Koninkrijk Kome’); een wereldwijde gebedsoproep van de Anglicaanse kerk in de tijd voor Pinksteren. Christenen uit 172 landen doen mee. Wij steunen het initiatief in Nederland met de IZB en Alpha Nederland.

Tien dagen bidden

Wil je meedoen, dan bid je vanaf Hemelvaartsdag samen met ons tien dagen achter elkaar voor de komst van Gods Koninkrijk. Je bidt ook speciaal voor vijf mensen uit je omgeving die Jezus niet kennen.

Gebeds- en aanbiddingsdienst

Op donderdag 26 mei wordt het startsein gegeven van Thy Kingdom Come met een gebeds- en aanbiddingsdienst met het ADEM Project in Motion Church Utrecht. De avond duurt van 20.00 tot 21.30 uur, de koffie staat klaar om 19.30 uur. Het adres is Wijnesteinlaan 2, 3525 AL Utrecht.

dagelijkse e-mail

Wil je in je eentje tien dagen bidden, dan kun je je bij Alpha Nederland opgeven voor een dagelijkse e-mail met overdenking en gebed.

gebedsdagboek

Doe je mee met je kerk of groep? Maak dan gebruik van het Thy Kingdom-gebedsdagboek. De teksten (in het Nederlands vertaald) zijn van aartsbisschop Justin Welby van Canterbury. 

Wanneer:
van 26 mei tot 5 juni 2022

 

Gebeds- en aanbiddingsdienst 

Waneer:
26 mei van 20.00 tot 21.30 uur,
de koffie staat klaar om 19.30 uur.

Waar:
Motion Church 
Wijnesteinlaan 2, 3525 AL Utrecht