#tijdvoordebinnenkamer

 

Hoe vind jij het, die harde lockdown? Of je het nou wil of niet, onze deuren zijn voor een tijdje gesloten. Wat als jij deze tijd gebruikt om aandacht te geven aan jouw binnenkamer? Wij willen je hier van harte bij op weg helpen. 

‘Maar u, wanneer u bidt, ga in uw binnenkamer, sluit uw deur en bid tot uw Vader, Die in het verborgene is; en uw Vader, Die in het verborgene ziet, zal het u in het openbaar vergelden’

De binnenkamer

Jezus geeft in bovenstaand bijbelgedeelte een uitleg hoe je kunt bidden en Hij moedigt zijn toehoorders aan om zich terug te trekken. Om naar een verborgen plek te gaan, waar niemand je ziet. Een plek waar je jezelf afsluit van het alledaagse, om te bidden met de Vader. Jezus zegt dat de Vader daar is, in het verborgene, en dat hij in het verborgene ziet. Wat bijzonder eigenlijk! Die gesloten deuren, het thuisblijven; dat ziet God. 

Ontmoet de vader achter gesloten deuren

We hopen dat je deze lockdown niet ervaart als het zitten achter een gesloten deur, maar dat je de Vader ontmoet in die binnenkamer. Speciaal voor deze tijd hebben wij gebedsactiviteiten ontwikkeld om je te helpen alleen of als gezin thuis te bidden. 

Winactie

We zijn nieuwsgierig hoe jouw tijd in de binnenkamer eruit ziet. Daarom organiseren we een winactie! Is jouw binnenkamer een comfortabele stoel in de woonkamer? Of een wandeling door het bos? Misschien vind je juist de binnenkamer in jouw notitieboekje? Of misschien ga je wel met onze ideeën aan de slag en ontdek je mooie dingen hoe jouw binnenkamer vorm kan krijgen. 

Deel een foto op sociale media die laat zien hoe jij jouw tijd in de binnenkamer besteed: tag @247PrayerNL en gebruik de hashtag #tijdvoordebinnenkamer. Aan het eind van de lockdown periode maken we de winnaar bekend. 

Het is tijd voor de binnenkamer!