24-7 Prayer NL leert mensen God te ontmoeten, zodat biddende gemeenschappen ontstaan die Jezus zichtbaar maken in de maatschappij. 

Denise Kluit - 24-7 Studentenwerk

Als Denise niet te vinden is in Perplex, het Nijmeegse studentencafé met gebedskamer, is zij óf in de keuken te vinden, óf op het trainingsveld van de survival run. Lekker eten en lekker bewegen hebben haar hart, net zoals de doelgroep waarop zij zich focust met 24-7 Prayer NL. Studenten: volgens haar de meest mobiele, nieuwsgierige en avontuurlijke doelgroep om mee op te trekken. Het leven samen delen met hen én Jezus is haar missie, want: wat als de drukke en veelvragende studentenwereld Jezus ontmoet? Wat zal de impact zijn voor deze studenten?

Tanya Drop - Relaties Kerken en materiaalontwikkeling

Tanya is geboren en getogen in Siberië. Nadat ze een ontmoeting met God heeft gehad (gearrangeerd door haar vriendin, Alpha en heel veel gebed) en tot geloof is gekomen, heeft ze tijdens de Transsiberie-Alpha-Express Arnoud ontmoet, de liefde van haar leven. Ze is getrouwd, heeft twee zoons en een dochter en woont sinds 2010 in Nederland. Haar grootste hobby's zijn – behalve gebed – koken, klussen en opruimen van speelgoed.

Juliëtte Pol - Prayer Spaces Op School

Juliëtte is bij 24-7 Prayer NL bezig met Prayer Spaces op School en allerlei losse klussen in het team. Ze woont in Woerden en naast haar werk studeert ze aan de TU Kampen voor predikant. Ze gaat aan op het moment dat ze mensen kan helpen God te ontmoeten. Daarnaast houdt ze van klusprojectjes in en om het huis, kampvuren en lekker eten.