24-7 Prayer NL is een beweging die kerken en studenten wil aanmoedigen op het gebied van gebed, missie en rechtvaardigheid. De medewerkers op deze pagina dragen bij aan het aanjagen, mobiliseren, verbinden en mogelijk maken van gebed.

Edwin Hamelink - Teamleider 24-7 Prayer NL

Edwin is teamleider van 24-7 Prayer NL. Samen met zijn vrouw en 2 dochters woont hij in Rotterdam en zijn ze betrokken bij ICF Rotterdam: een interculturele kerk. Naast zijn passie voor speciaalbier, wielrennen (alleen bij lekker weer..) droomt hij van een biddende Kerk die haar liefde voor Jezus praktisch handen en voeten geeft in de Nederlandse maatschappij. Daarom is zijn missie de Kerk helpen te bidden. Edwin denkt dat hij een van de weinige mannen is die alle afleveringen van de Gilmore Girls heeft gezien.

Denise Kluit - 24-7 Studentenwerk

Na het volgen van de Vision Course bij 24-7 Prayer in Guildford is Denise betrokken geraakt bij Perplex. Een 24-7 community voor en door studenten in Nijmegen.

Tanya Drop - Relaties Kerken en materiaalontwikkeling

Tanya is geboren en getogen in Siberië. Nadat ze een ontmoeting met God heeft gehad (gearrangeerd door haar vriendin, Alpha en heel veel gebed) en tot geloof is gekomen, heeft ze tijdens de Transsiberie-Alpha-Express Arnoud ontmoet, de liefde van haar leven. Ze is getrouwd, heeft twee zoontjes en woont sinds 2010 in Nederland. Haar grootste hobby's zijn – behalve gebed – koken, klussen en opruimen van speelgoed.