24-7 Prayer NL leert mensen God te ontmoeten, zodat biddende gemeenschappen ontstaan die Jezus zichtbaar maken in de maatschappij. 

Edwin Hamelink - Teamleider 24-7 Prayer NL

Edwin is teamleider van 24-7 Prayer NL. Samen met zijn vrouw en 2 dochters woont hij in Rotterdam en zijn ze betrokken bij ICF Rotterdam: een interculturele kerk. Naast zijn passie voor speciaalbier, wielrennen (alleen bij lekker weer..) droomt hij van een biddende Kerk die haar liefde voor Jezus praktisch handen en voeten geeft in de Nederlandse maatschappij. Daarom is zijn missie de Kerk helpen te bidden. Edwin denkt dat hij een van de weinige mannen is die alle afleveringen van de Gilmore Girls heeft gezien.

Denise Kluit - 24-7 Studentenwerk

Als Denise niet te vinden is in Perplex, het Nijmeegse studentencafé met gebedskamer, is zij óf in de keuken te vinden, óf op het trainingsveld van de survival run. Lekker eten en lekker bewegen hebben haar hart, net zoals de doelgroep waarop zij zich focust met 24-7 Prayer NL. Studenten: volgens haar de meest mobiele, nieuwsgierige en avontuurlijke doelgroep om mee op te trekken. Het leven samen delen met hen én Jezus is haar missie, want: wat als de drukke en veelvragende studentenwereld Jezus ontmoet? Wat zal de impact zijn voor deze studenten?

Tanya Drop - Relaties Kerken en materiaalontwikkeling

Tanya is geboren en getogen in Siberië. Nadat ze een ontmoeting met God heeft gehad (gearrangeerd door haar vriendin, Alpha en heel veel gebed) en tot geloof is gekomen, heeft ze tijdens de Transsiberie-Alpha-Express Arnoud ontmoet, de liefde van haar leven. Ze is getrouwd, heeft twee zoontjes en woont sinds 2010 in Nederland. Haar grootste hobby's zijn – behalve gebed – koken, klussen en opruimen van speelgoed.

Juliette Pol - Prayer sPaces in Schools

Juliëtte is binnen het team van 24-7 Prayer NL bezig met Prayer Spaces in Schools. Ze woont in een piepklein appartementje in Utrecht, waar keuken, badkamer en wc gecombineerd zijn (no joke!). Daarvandaan reist ze het hele land door met de trein, bijvoorbeeld naar Vlaardingen, waar ze (naast haar werk bij 24-7 Prayer) jeugdwerker is in de Protestantse Kerk. Juliëtte doet niets liever dan mensen helpen God te ontmoeten. Je kunt haar wakker maken voor... nou het liefst laat je haar gewoon slapen... maar ze houdt wel heel erg van ijsjes!