Leer te bidden door te bidden

In studentenkamers, op festivals, in kerken, tenten, sociëteiten, vochtige kelders of caravans ontmoetten duizenden mensen van over heel de wereld Jezus in een gebedsruimte. 

 

“…en duizenden die normaal totaal niet geïnspireerd werden door gebedsbijeenkomsten ontdekten dat een eenzaam uur in een klein chaotisch kamertje hen kon genezen van hun weerstand tegen gebed, hun gedachten zou kunnen veranderen en soms zelfs hun leven op zijn kop kon zetten.”

Wat is een 24-7 gebedsruimte?

Een 24-7 gebedsruimte is een plek die je inricht voor een bepaalde tijd om God te ontmoeten en te bidden voor je omgeving. Inmiddels zijn er in de afgelopen jaren in Nederland al meer dan tweehonderd 24-7 gebedsruimtes geweest georganiseerd door studenten en kerken. Iedere plek kan ingericht worden als gebedsruimte: we zagen ze ontstaan in studentenkamers, kerken, studentensociëteiten, caravans, universiteiten, tenten en klaslokalen.

Hoe kunnen wij je helpen?

We ondersteunen je graag in het opzetten van een gebedsruimte. Daarom bieden wij jou support en materiaal aan. Start daarom eerst met het registreren van jouw gebedsruimte op de internationale site van 24-7 prayer zodat we contact met je kunnen opnemen. Bestel daarnaast sowieso de gratis 24-7 Prayer Kit die je helpt om van begin tot eind een vette week neer te zetten.

Ga van Start!