24-7 Gebedsruimtes

‘Het eerste halfuur was ik overvallen met dankbaarheid, gewoon omdat God er was. Daarna helemaal opgeladen om te bidden voor onze stad.’

Een 24-7 Gebedsruimte is een plek die wordt ingericht voor een bepaalde tijd om met God te zijn en te bidden. Non-stop. Dag en nacht. Je bidt een uur en wordt weer afgewisseld door iemand anders. Je vormt als het ware een gebedsketting.

Wil je ontdekken hoe een fysieke gebedsruimte eruit kan zien? Kijk rustig rond en laat je inspireren:

Hulp bij inrichten 24-7 gebedsruimte

Bij het inrichten en organiseren van een gebedsruimte kunnen we je ondersteunen. Met advies en materiaal. Om je daarbij zo goed mogelijk te helpen, vragen we je het liefst twee maanden van tevoren jouw ruimte aan te melden. Als je je gebedsruimte registreert, krijg je toegang tot een handig online rooster waarmee mensen zich kunnen inschrijven die willen meebidden.

Download ook onze gratis handleiding, waarin we je van begin tot eind uitleggen hoe je zo’n gebedsruimte opzet en waarmee je rekening moet houden.

online gebedsruimte

In deze tijden zien we een groeiend aantal online gebedsruimtes.
Gemeenschappen creëren onafgebroken ketens van 24-7 gebed zonder een fysieke plek waar iedereen naartoe gaat om te bidden.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?
In de afgelopen jaren zijn er ruim 70 gebedsruimtes door kerken en studentenverenigingen in Nederland georganiseerd.