Leer te bidden door te bidden

In studentenkamers, op festivals, in kerken, tenten, sociëteiten, vochtige kelders of caravans ontmoetten duizenden mensen van over heel de wereld Jezus in een gebedsruimte. 

 

“…en duizenden die normaal totaal niet geïnspireerd werden door gebedsbijeenkomsten ontdekten dat een eenzaam uur in een klein chaotisch kamertje hen kon genezen van hun weerstand tegen gebed, hun gedachten zou kunnen veranderen en soms zelfs hun leven op zijn kop kon zetten.”

Wat is een 24-7 gebedsruimte?

Een 24-7 gebedsruimte is een plek die je inricht voor een bepaalde tijd om God te ontmoeten en te bidden voor je omgeving. De Handleiding: ‘Hoe organiseer je 24-7 gebedsruimte?’ neemt je stap voor stap mee in het opzetten van de gebedsruimte. Denk hierbij aan onderwerpen zoals planning, samenstelling van een team, inrichting, mensen uit nodigen om te bidden, veiligheidsrichtlijnen.

Wil je ontdekken hoe een gebedsruimte eruit kan zien? Kijk rustig rond en laat je inspireren:

Hoe kunnen wij je helpen?

We ondersteunen je graag in het opzetten van een gebedsruimte. Daarom bieden wij jou support en materiaal aan. Registreer je gebedsruimte het liefst minimaal twee maanden van tevoren op de internationale site van 24-7 prayer zodat we contact met je kunnen opnemen. Download daarnaast de gratis handleiding ‘Hoe organiseer je een 24-7 gebedsruimte?’  die je helpt om van begin tot eind een gebedsweek neer te zetten. 

Ga van Start!