Wie We Zijn

De 24-7 Prayer beweging is begonnen doordat een gebedsbijeenkomst van studenten zich plotseling verspreidde over meer dan 12.000 locaties en bijna iedere denominatie in de wereld: van de katholieke kerk in Oostenrijk tot het Leger des Heils in Australie en tot diverse vervolgde geloofsgemeenschappen in het Midden Oosten.

Vandaag de dag is 24-7 Prayer een familie van kerken, geloofsgemeenschappen en communities. Maar we zijn ook een start-up dat innovatief gebedsmateriaal levert. Daarnaast is 24-7 Prayer een kweekvijver voor nieuwe projecten en NGO’s zoals 24-7 Ibiza, de 24-7 academy en Prayer Spaces in Schools.

Maar het hart van 24-7 Prayer is het gebed wat non-stop blijft doorgaan over de gehele wereld. Toen jij sliep vannacht ontmoette iemand ergens in de wereld Jezus in een 24-7 Prayer Room. Op het moment dat jij dit leest is iemand bezig met het zoeken naar manieren zijn gebeden op een praktische manier uit te leven onder de mensen die dat hard nodig hebben.

24-7 Prayer Nederland is onderdeel van de wereldwijde 24-7 Prayer beweging.

Wat We Doen

Gebed

Een gebedsmeeting die  al meer dan 20 jaar duurt- met gemeenschappen van over de hele wereld die zich toewijden aan periodes van non-stop gebed. Zo zou  24-7 Prayer kunnen omschrijven. Daarnaast bieden we resources en geven we ondersteuning aan iedereen die wil leren over gebed. 

Missie

We geloven dat gebed een geboorteplaats is voor missie; dat wanneer onze harten zich uitstrekken naar Gods hart, we in beweging komen om Jezus liefde te delen met onze omgeving. Daarom rusten we individuen en gemeenschappen toe in missie. 

Recht

We aanbidden een God die vecht voor degene in nood en strijd voor hen die lijden onder onrecht. Hierin mogen we mee bewegen. Door te bidden, en ook door met praktische stappen in actie te komen voor een rechtvaardige wereld.

Verhalen vanuit de 24-7 Prayer familie

Doe Mee

Enthousiast geworden? Ga, samen of alleen, aan de slag met onze gebedsmaterialen. Ga met je groep of kerk de uitdaging aan van een 24-7 Gebedsruimte of start een Prayer Course. Of leer meer over onze 24-7 Prayer community’s. We helpen je graag verder!